DADES DE CONTACTE

Persona de contacte: Marta Molas 

Telèfons de contacte: 93 009 06 53 / 687 38 83 92

Mail de contacte: dinamitzacio@eixtorrent.com

Web: www.eixtorrent.com

L’Associació de Comerciants d’Eix Torrent va néixer l’estiu de 2016, als voltants de l’encreuament entre Torrent de l’Olla i Travessera de Gràcia, per l’impuls d’un grup de comerciants que veien el munt de possibilitats que té l’eix comercial del carrer Torrent de l’Olla, el més llarg de tota Gràcia. 


A l’actualitat, més de 50 comerços associats formen part d’Eix Torrent. 


S’organitza a través d’una Junta, conformada per 8 persones, que amb l’ajuda d’una dinamitzadora contractada a temps parcial, impulsen accions conjuntes i avantatges per a tots els associats. Els associats es reuneixen periòdicament per avaluar les accions i proposar-ne de noves. 

Eix Torrent és una plataforma des de la qual fer un carrer comercial més visible, amb més oportunitats, amb més guanys per als negocis, per la gent que hi viu i per la gent que el gaudeix. Eix Torrent és també un grup de suport, un espai on fer pinya i informar-nos mútuament de totes les oportunitats que es couen, ja arribin de les administracions, entitats privades o iniciatives individuals. Oportunitats econòmiques, socials, formatives... 

QUINS COMERÇOS HI TROBARÀS?